Ford lease

Ondertussen heeft Ford in Nederland ook de superman Ford emblemen uitgebracht die je aan kunt brengen wanneer je in het bezit bent van een Ford. Voor een paar jaar terug was dat alleen maar mogelijk voor de Ford Mustang maar dat blijkt nu verleden tijd te zijn en zijn deze emblemen voortaan beschikbaar voor alle modellen van Ford.

Superman heeft over de jaren een grote connectie met de naam Ford gehad en dat is gebleken door de acteur Glen Ford die in 1978 Jonathan kent interpreteerde in de film Superman. Superman en Ford zijn dus altijd aan elkaar verbonden geweest.

De nieuwe overlays die uit zijn gekomen verdwijnen als sneeuw voor de zon uit de winkels en de auto´s worden overal door fans met dit soort artikelen aangepast. Ford heeft ervoor gezorgd dat je deze artikelen naderhand weer kunt verwijderen en ze op een ander wagen van Ford kunt aanpassen.

Ben je niet in het bezit van een Ford maar wel een grote fan? Dan is voor jou misschien de Ford lease een oplossing. Door een van deze auto´s te lease kun je namelijk deze emblemen en overlays hierop aanpassen en ze na de leaseperiode weer verwijderen. Op deze manier kun je gebruik maken van deze artikelen en je passie voor Superman uiten waar je ook bent. Met een Ford lease hoef je ook geen grote bedragen op tafel te leggen doordat je een aanpasbaar maandelijks bedrag voor je Ford betaald en die bovendien ook nog eens zelf kunt bepalen. Houd er tevens rekening mee dat hoe langer de periode hoe lager het maandelijks bedrag zal zijn en hoe makkelijker het voor jou zal worden om een van deze wagens te kunnen rijden. Stuur ons een foto van jou Ford met het Superman embleem dan krijg je van ons een mooie Superman spiegelhanger.