WONDER WOMAN

VOOR ONZE KLEINE WONDERWOMANS

Is jouw dochtertje een echte wonderwoman? Maak haar dan blij met al deze super spulletjes waarmee ze zich als een echt supermeisje kan vermaken. Het wonderwoman pak is te koop voor meisjes vanaf 1 jaar tot 12 jaar met polshouders en diadeem, compleet ontbijt gerei, niet toxische make-up voor kleine meisjes, buttons, ballonen, comics om te lezen en te luisteren, games, memoriespelletjes en de wonderwoman beweegelijke pop.

VOOR DE VERZAMELAARS

Wij hebben voor de verzamelaars de zilveren en gouden superman munten in de verkoop, je moet hiervoor wel bij ons aangemeld zijn en is beperkt tot 1 munt per verzamelaar, deze munten zijn van .9999 1 ounce zilver of goud en zeer beperkt dus als je hiervoor geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op en bestel deze munt die geen verzamelaar in zijn collectie missen mag. Ook hebben wij natuurlijk zeldzame comic boekjes en stripverhalen in de verkoop, poppen zowel beweegbare als niet beweegbare van vroeger, buttons, bekers, telefoon en tablethoesjes, rugzakken, kleding, patches enz.

 

Ben jij opzoek naar echt iets zeldzaams dan kun je via onze website in contact komen met verzamelaars over de hele wereld, zoals hierboven vermeld alle onderhandelingen worden via onze site gedaan, mocht je dit toch op eigen hand willen doen, dan is dit op geheel eigen risico en zijn wij voor oplichterij, verlies of diefstal niet aansprakelijk.

 

zie ook: wat hebben we in huis