WAT HEBBEN WE IN HUIS

 

Neem een kijkje in onze virtuele beurs voor verzamelaars. Ben je verzot op Superman, Wonderwoman, of andere DC comics, bekijk dan ons aanbod van alle artikelen die verzamelbaar zijn en met de tijd geldt waard worden, hier kun je ook in contact komen met andere verzamelaars en zelf spullen verkopen of ruilen en aankopen verrichten. Als je van plan bent om dit te doen meld je dan wel eerst bij ons aan, alle onderhandelingen worden via onze site gedaan, dit om te voorkomen dat grote kerels kleine kinderen willen afzetten, alle onderhandelingen worden dus door ons gecontroleerd.

Op onze site kun je de verschillende secties in het menu vinden van alle DC comics en die je direct met de pagina verbinden, eenmaal op de pagina kun je in het menu de artikelen vinden waar je naar op zoek bent, hier kun je ze in 360° bekijken als je de loep ingedrukt houdt, heb je hulp nodig dan kun je rechts onder op de site de chat openen en direct met een van onze Superman medewerkers live chatten en advies vragen over het nieuwste, het oudste, het kostbaarste en het goedkoopste wat er op de markt is, daarnaast kunnen zij je ook vertellen wanneer en waar  je de premier van Justice League kunt gaan bekijken of waar de super rollercoaster Superman op volle toeren zijn werk zal gaan verrichten zodat deze zomer alle kinderen en liefhebbers van superman zijn super-kracht kunnen voelen! Ben jij er klaar voor? Wij wel!

 

WAT HEBBEN WE VOOR DE KLEINSTE

Ben jij een trotse vader en ziet jou kleine hummeltje jou als een Superman? Daar hebben we ook van alles voor in huis. Voor de kleinste supermannekes hebben we bekers, borden, bestek, tandenborstels en tandpasta, shampoo, handdoeken, T-shirts, ballonen, blokken,  en natuurlijk het Superman pak zodat jouw kleine hummeltje zich een echte Superman kan voelen.

 

VOOR ONZE STOEREN SUPERMAN FANS

Voor deze kleine niet zo kleine Superman fans hebben we de allerbeste games onder dak, comics om te lezen en te luisteren, superman pakken, geheel ontbijt gerei, buttons, het  Superman bouwstenen pakket, memoriekaart spelletjes, ballen, superman poppen beweeglijke en niet beweeglijke in verschillende maten en de enige echte Superman horloge met superkrachten.

 

zie ook: welkom